Utgångspris: 495.000 kr

Beskrivning av Fritidshus Ekerum Camping – Stuga 60

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 29 m²
  • Byggår: 1984

Med ett riktigt bra läge på campingen, nära allt men ändå lugnt och avskilt, trivs här hela familjen. Allt ca 500 meter från badstranden. En av de största fördelarna med stugan är skicket och storleken, här har vi en stuga som omsorgsfullt renoverats och rymmer i alla fall 4 övernattande gäster utan att bli trångt. Utanför finns en rymlig altan under tak som bjuder in till trevliga frukostar innan en dags äventyr och härliga middagar. Flertalet av de omkringliggande stugorna har glasat in eller ytterligare skärmat av altanen för att förlänga säsongen. Här finns möjligheter för vidareutveckling, men även för att packa upp väskan och njuta från dag ett. Köket är helt ombyggt 2021 och planerat både för en smidigare vardag och för att vara ett smycke i stugan, här har man genomtänkt förvaring och smarta lösningar. Sovrummet rymmer både dubbelsäng och förvaring, garderober finns även mellan kök och badrum. Badrummet är ljust och rymligt med dusch, toalett, handfat och egen varmvattenberedare. Här byttes golvet 2021. En plats att trivas på för hela familjen! Eftersom stugan säljs med inventarier trivs ni här från första stund!

First Camp Ekerum är en av Ölands allra finaste campingplatser belägen på Ölands västkust mot Kalmarsund ca 1 mil söder om Borgholm och 2 mil norr om Ölandsbron.

Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. Ni finner även restaurang Eken som erbjuder à la carte, pizza och musikunderhållning under säsong. På Ekerum Camping & Stugor finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Invid campingen finns Ekerum med två kompletta 18-hålsbanor. Här finns även härlig natur och trevliga promenadstråk.

Precis runt knuten finns allt härligt som Öland har att erbjuda – underbara sandstränder, vacker natur, trevliga restauranger och utflyktsmål som Borgholm, Borgholms Slott, Solliden, Ölands Djur & Nöjespark, Kalmar mm.

Campingen drivs sedan i november 2021 av First Camp och uthyrning sker genom dem. Stugan ägs som en bostadsrätt med tillgång till den service och utbud som campingen erbjuder. Den tid som innehavaren inte själv utnyttjar sitt boende åtar sig campingen att hyra ut stugan till campingplatsens gäster, om du själv vill. Detta innebär att att boendet genererar intäkter till innehavaren.

Karta för Ekerum Camping – Stuga 60

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-2rum-ekerum-borgholms-kommun-ekerum-camping-stuga-60-21294509

Avstånd till vatten: 250

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38792