Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Ekeberg Lilla Ängabäck 1

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 2006

Välkommen till denna idyll.
I Lilla Ängabäck hittar vi detta fina hus med underbart läge mellan skog och vatten.
Huset byggdes 2006 och har så sent som i år uppdaterats med en ordentlig solcellsanläggning på taket vilket ger möjlighet till riktigt låga driftskostnader.
Entréplanet har ett härligt vardagsrum som är öppet upp i nock. Här kan man sitta och blicka ut över vattnet och njuta av elden ifrån den öppna spisen. Det varma halvåret öppnar man dubbeldörrarna till den stora altanen där man kan ha utekök under tak, en stor matgrupp. Altanen fortsätter runt knuten till husets baksida och här hittar man även en utedusch.
Köket går i vinkel och här har vi vedspis, ugn, spishäll, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Det finns två bra sovrum i entréplanet och ett helkaklat badrum med tvättmaskin.
En trappa upp hittar vi ett lite mindre sovrum samt ett stort rum som kan nyttjas som både allrum eller sovrum. Här finns också en fin wc med takfönster.

På tomten som leder ner till vattnet finns ett bastuhus med en lite loungdel och altan. Från bastun springer man snabbt ner till bryggan för att bada.
I trädgården har man påbörjat ett bygge på ett växthus och har byggt färdigt grunden. Byggsatsen till växthuset följer givetvis med.
Inne i huset så kommer nuvarande ägare att plocka bort personliga tillhörigheter, medans resten följer med i köpet. Så här är det bara till att flytta rakt in.
Huset kan användas som såväl fritidshus som permanentbostad.
Kontakta mäklare för mer info och visningstider.

Karta för Ekeberg Lilla Ängabäck 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vireda-aneby-kommun-ekeberg-lilla-angaback-1-20046455

Avstånd till vatten: 3000

  • Aneby kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57892