Utgångspris: 2 400 000 kr

Beskrivning av Villa Egnahemsvägen 14

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 1909

Denna charmiga villa i Norrahammar erbjuder många möjligheter och ett högt och fritt läge som ger en härlig känsla av rymd och frihet. Ostörd baksida som gränsar mot naturen. Bostaden är genomgående välskött och i bra skick, vilket ger den en genuin och hemtrevlig atmosfär. Huset består av fyra rum och kök, perfekt för familjen eller den som önskar extra utrymme.

I vardagsrummet finner du en inbjudande öppen spis, idealisk för att värma sig vid under kalla vinterkvällar. Det rymliga köket erbjuder gott om plats för matlagning och gemenskap, och är ett naturligt samlingspunkt för både familj och vänner.

Ett av husets stora plus är uterummet i söderläge, som ger möjlighet att njuta av soliga dagar och förlänga sommaren långt in på hösten. Här kan du sitta och koppla av med en bok eller fika med vänner och familj, allt medan du har utsikt över den lummiga trädgården.

En annan praktisk detalj är den smidiga utgången till det rymliga garaget direkt från huset, vilket gör det enkelt att ta sig till och från bilen, oavsett väder.

Denna villa erbjuder inte bara ett underbart boende, utan också en chans att skapa ett hem med personliga prägel och minnen. Välkommen att uppleva denna pärla på plats!

Karta för Egnahemsvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-norrahammar-jonkopings-kommun-egnahemsvagen-14-21355232

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56232