Utgångspris: 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ebbesvägen 6

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 38 m²
  • Byggår: 1956

Välkomna till Ebbesvägen 6
Med ett utmärkt och attraktivt läge, beläggen på andra våningen finns denna utsökta och rymliga etta med västerbalkong. Lågbelånad förening och låg månads hyra!

38 stilrena och utmärkta kvadratmeter som gör det enkelt att ta ett tryggt beslut. Bra fördelar såsom; låg hyra, minimal insyn, västerbalkong, högt i tak, stilrent kök och helkaklat badrum med badkar.

– Balkongen har ett trivsamt västerläge med sol från middag till kväll – en förlängning av bostaden och en trivsam samlingspunkt.

Ett perfekt tillfälle för studenten eller första gångs köparen som vill komma över en generös och rymlig etta med låg hyra. Sammantaget en trivsam pärla med ett tryggt andrahandsvärde som håller sig stark i alla konjunkturer.

Här bor man i en trygg, välskött och välmående förening. Brf Hakarpshem är låg belånad med låga hyror. Stamrenoveringar är utförda, fiber indraget i fastigheten och p-plats finns. Närhet till fin natur, mataffär och bussförbindelser.

OBS! Fotografering kommer inom kort.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu för mer information eller bokning av en privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru 073-566 89 00.

För er som önskar eller saknar lånelöfte/finansiering, tveka inte att höra av er om ni önskar att få hjälp med att ordna detta snabbt eller om ni vill ha en kostnadsfri värdering/ försäljningsrådgivning av er nuvarande bostad.

Karta för Ebbesvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-huskvarna-petersberg-jonkopings-kommun-ebbesvagen-6-21350738

Avstånd till vatten: 650

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56139