Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Villa Ebbarp Nymansgården 1

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 1805

Välkomna till populära Ebbarp och denna lantliga idyll! Här erbjuds ett charmigt timmerhus om 160/12 kvm i 1½plan med fantastisk omgivning i en avkopplande miljö. Huset är inte helt färdigställt invändigt men möjligheten ges att använda denna enorma potential till att skapa ert egna drömhus på landet, helt utefter era egna önskemål och behov. Huset erbjuder 6 rum varav 3-4 sovrum med kakelugnar/eldstäder i nästan samtliga rum. Den äldre charmen skapar en mysig och hemtrevlig känsla. Här kan man förädla stilen och trivas i många år framöver!
Fina trägolv, nya 3-glas fönster med spröjs och de vackra kakelugnarna skapar den mysiga och charmiga känslan man vill ha på landet.

De omgivande landskapen ger en fridfull och avkopplande miljö. Flertalet fönster låter naturligt ljus strömma in i huset och ger samtidigt fantastisk utsikt över grönska och ängar. Ett stort och soligt trädäck i söderläge med insynsskydd, intill en rejäl trädgård med mängder av fruktträd. Utöver detta finns en manskapsbod för förvaring samt ett hönshus/lekstuga på tomten. Två väl tilltagna parkeringsplatser finns intill huset.

Från Ebbarp tar man sig med bil till Bankeryd på ca 5 minuter och till Habo på ca 7 minuter, här finns fullt serviceutbud, butiker, skolor med mera. Smidiga pendlingsmöjligheter via buss eller bil in till Jönköping (ca 12 minuter via 195an).

En fantastisk möjlighet för er med lite tid och kärlek över, att skapa ert framtida drömboende och sätta er egna prägel från ”början”. Denna fastighet bör upplevas på plats, kontakta mäklaren för mer information eller visningsbokning!

Karta för Ebbarp Nymansgården 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-habo-kommun-ebbarp-nymansgarden-1-20236495

Avstånd till vatten: 1200

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56491