Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ebba Ramsays väg 20

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 1929

Välkommen till Ebba Ramsays väg 20 och denna toppmoderna etta högst upp i huset. På bara några minuters avstånd från Jönköpings stadskärna finner du denna unika pärla. Bostaden som endast haft en ägare behåller nyproduktionskvalitet och erbjuder en bekväm livsstil i det snabbt växande området Strandängen.

När du svänger in med bilen möts du av ett härligt landskap där Vätterns glittrande vatten sträcker sig mot horisonten. Det vackra huset från 20-talet har under senaste åren genomgått en omfattande renovering där historiska och charmiga detaljer bevarats sida vid sida med det nya moderna.
Själva lägenheten bjuder på generös takhöjd, spröjsade fönster, moderna materialval och härlig utsikt över Vättern. Det stilrena köket i neutral färgsättning kombinerar stil med funktionalitet och gör matlagningen till en enkel och njutbar upplevelse. Badrummet är lyxigt utformat med golvvärme, regndusch, modern spegelbelysning och ett häftigt marrakech klinkergolv. Vardagsrummet är stort och luftigt med vackra spröjsade fönster som låter solen strömma in och fylla rummet med naturligt ljus. Men det är utsikten som stjäl showen. Genom fönstret från vardagsrummet öppnar sig en hisnande vy över Vätterns böljande vatten. Den vackra utsikten i kombination med bostadens genomtänkta designval gör att du bara behöver luta dig tillbaka och njuta av ett elegant boende.

Strandängen växer nu snabbt fram som en naturnära och hållbar stadsdel utmed Vätterns kant med härliga naturområden. I området finns/kommer finnas skola, förskola, butiker, torghandel, Nordic Wellness m.m. Härifrån är det enkelt att ta sig till Jönköping till fots, cykel, buss (direktlänk till City/Asecs) eller bil. Det är en perfekt plats att kalla hemma för den som söker en balans mellan bekvämlighet och närhet till naturen.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Karta för Ebba Ramsays väg 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-strandangen-jonkopings-kommun-ebba-ramsays-vag-20-21356023

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55310