Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Dunderbacksgatan 1

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 149 m²
  • Byggår: 1936

Välkommen till Dunderbacksgatan 1!

Nu ges chansen att uppfylla din dröm om att få bo i ett gammalt vackert hus med anor tillbaka mot 1900-talets början. I den populära och äldre delen av Eksjö med gångavstånd till både skola och kommunikationer finner ni detta charmiga, väl tilltagna och fina hus (anno 1936) på lugn återvändsgata. Huset erbjuder en grönskande och mysig trädgård, en genomtänkt och social planlösning med en härlig kombination av nytt som möter gammalt och många smarta lösningar för hela familjens olika behov. Boendet utmärker sig genom sina stora fönster med spröjs, rikligt ljusinsläpp, rejäl takhöjd, trätiljor på golv, eldstad, höga socklar och vackra spegeldörrar i trä.

Planlösningen är genomtänkt med sovrum belägna på ovanvåningen och på bottenvåningen dominerar de sociala ytorna med kök, matrum, vardagsrum som lämpar sig perfekt för bjudningar, vänner och social samvaro med familjen. Kan det bli så mycket bättre? Ja- för den som har gröna fingrar och älskar blommor, planteringar och växter finns en större grönskande trädgård som ger gott om utrymme även för en trädgårdsmästares behag. Vidare erbjuder huset en större källarvåning där ytterligare bostadsyta kan erbjudas för den kreativa köparen, gillestuga, tvättstuga, matkällare, goda förvaringsmöjligheter m.m.

De tidigare ägarna har både njutit samt förvaltat och vårdat fastigheten/huset med kärlek under många år. Dock så finns det självklart ett visst renoveringsbehov för den moderna människan och vi söker nu en köpare som ser möjligheterna och en framtida vision med denna vackra byggnad.

Dunderbacksgatan 1 är ett riktigt guldkorn i Eksjö och det ligger även på en attraktiv adress på Norr med lugnt omtyckt läge med endast några minuters gångväg till både skolor, affärer.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Dunderbacksgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-eksjo-eksjo-kommun-dunderbacksgatan-1-21336906

Avstånd till vatten: 500

  • Eksjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57535