Utgångspris: 1.495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Drottninggatan 9A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79,5 m²
  • Byggår: 1989

Det är inte ofta bostäderna här är till salu! Nu finns chansen att förvärva en av de populära treorna på central adress med hela Huskvarnas utbud av service, butiker och kommunikationer precis runt knuten. När du behöver en paus från stadspulsen tar du smidigt hissen upp till bostaden som är bekvämt belägen högst upp i huset.

Här erbjuds en välplanerad bostad med bra sällskapsytor och gott om ljusinsläpp. Bostaden rymmer två bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och en rymlig gavelbalkong, badrum med tvättmaskin, trevligt kök samt vardagsrum. Luta dig tillbaka och njut av ett bekvämt boende i välskött förening med sin trivsamma innergård och trevliga gemenskap. Här finns plats för både den lilla familjen och för dig som vill ta klivet från villa till lägenhet.

Bättre läge i Huskvarna blir svårt att hitta. Här bor du lugnt och centralt med närhet till bland annat matbutiker, fina grönområden och bra kommunikationer. Esplanaden, med komplett utbud av service ligger precis runt hörnet, Huskvarnautsikten en kort promenad bort och Vättern, med alla stränder och vackra promenadstråk når du enkelt med cykel. Detta är en toppenbostad med ett perfekt läge i hjärtat av Huskvarna.

Varmt välkommen hem!

Karta för Drottninggatan 9A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-centralt-jonkopings-kommun-drottninggatan-9a-21270557

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56131