Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Drottninggatan 33A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 72,8 m²
  • Byggår: 1939

2,5 vackra rum fördelat på 72,8 kvadrat med otroligt låg månadsavgift!
I denna pärla är ingenting lämnat åt slumpen utan här får du ett tilltalande och inbjudande hem med fantastiska val. Denna lägenhet och detta läge ger dig även möjlighet till ett socialt och skönt liv där du enkelt kan ta dig till stans höjdpunkter på nolltid.

Välkommen att slås av denna lägenhets fantastiska planlösning och ljusinsläpp. Man kan inte heller undvika att slås av de fina originallisterna som pryder lägenheten samt de djupa fönsterbräderna som bidrar till lägenhetens elegans och karaktär. Genuint, vackert och tidlöst är ledorden. De fina valen ger dig friheten att kunna uttrycka dig fritt genom enkla medel och kunna skapa just din inredningsdröm.

De stora fönsterpartierna i denna fantastiska gavellägenhet bidrar till en luftig känsla och här slås du av lugnet som infinner sig i bostaden. Med en takhöjd på 2,7 meter och med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så finns stor sociala ytor att ta vara på. Genom den öppna och sociala planlösningen kan du i det klassiska och stilsäkra köket stå och laga mat samtidigt som dina gäster sitter och avnjuter en förrätt i soffgruppen eller till bords. Trevligt att samtidigt vara en del av samtalen medan huvudrätten tillagas.

I det stora sovrummet får du precis det du behöver för att komma ner i varv. Sovrummet erbjuder dig möjligheten till en dubbelsäng och ändå plats för fåtölj att kunna slå sig ner i efter en lång dag. Här finner du även utmärkta förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet, idag inrett till arbetsrum intill mellanhallen som skiljs av med hjälp av skjutdörrar kan användas till precis vad du vill. Vad sägs om exempelvis ett barnrum, kontor, gästrum eller varför inte ännu mer förvaring i form av en walk-in-closet?

Föreningen är genuin och välskött. Lagom med gemensamma åtaganden för de boende och en mysig innergård och gemensam balkong att nyttja. Här bor du med många fördelar bland annat den förmånliga månadsavgiften som inkluderar det mesta så kan du lägga pengarna på trevliga mervärden i vardagen. Möjligheten till en enkel vardag i denna trevliga bostad bjuds med närhet till mataffärer, busshållplats, Rosengallerian och Apotek med mera.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för privat inbokning av visning.

Förbered er gärna genom att:
– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Drottninggatan 33A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2,5rum-huskvarna-jonkopings-kommun-drottninggatan-33a-21324209

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56132