Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Drottninggatan 22A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 46 m²
  • Byggår: 1942

På lugn, enkelriktad gata erbjuds nu en renoverad och inflyttningsklar 2-rummare beläget på vån 2 av 3! Bostaden får ett härligt ljusinsläpp från fönster i dubbla väderstreck som tillsammans med den tilltalande takhöjden skapar ett luftigt intryck! Invändigt ser ni ett renoverat kök i tidlösa kulörer med nyare maskinpark, ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme, ett sovrum och vardagsrum med plats för det mest väsentliga samt fina ytskikt. Balkong finns i trapphuset som komplement. På den grönskande och lummiga innergården finns en insynsskyddad uteplats att nyttja för föreningens medlemmar, perfekt för en grillkväll! Låg månadsavgift som bidrar till en förmånlig boendekostnad!

Brf Svarven är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med låga avgifter! Föreningen installerade fiber 2015 och har gjort ett antal större renoveringar senaste åren. Bl. a. stamrenovering 2003, ny el i huset 2006, dränering 2009 samt ny fasad inklusive tilläggsisolering, fönster och balkonger 2015. Extra plus är att trappstädning samt gårdsskötsel ingår i månadsavgiften. Goda förvaringsutrymmen i och med både vindsförråd och källarförråd!

Här har Ni gångavstånd till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda! Busshållplats med avgångar till Jönköping ligger ca. 200 meter bort. Ica ligger ca. 300 meter bort. Pizzeria Biblos har Ni ca. 80 meter bort. Parkmiljö från härliga Mjölkafållan ett stenkast bort är perfekt för promenader med hunden!

Karta för Drottninggatan 22A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-city-jonkopings-kommun-drottninggatan-22a-21336925

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56130