Utgångspris: 1.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Drottning Margaretas väg 72

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår:

På ett helt fantastiskt Kalmarläge, på Södra området med havet ett olympiskt stenkast bort möter du Drottning Margaretas väg 72.

På andra våningen garanteras frihet från insyn och ett bekvämt läge. Välkommen hem. Ett hem som för några år sedan genomgick en totalrenovering. Men också ett hem som du kommer beskriva som mysigt och hemtrevligt. 64 kvadratmeter som onekligen är helt perfekt fördelade. Enstavsparkett och nymålade väggar möter dig i samtliga rum. Badrummet är helkaklat och fräscht. Ditt välutrustade kök vetter mot föreningens bakgård. Sällskapsrummet är väl tilltaget och har fin kontakt med övriga rum. Härifrån når vi den mysiga balkongen. Och säga vad man vill men den bästa inredningen står ändå alltid ljuset för. Med fönster i två väderstreck snuvas du inte på många soltimmar.

Föreningens gemensamma trädgård är väl värd att skryta om och disponeras fritt. I källarplan finns förråd samt en uppfräschad tvättstuga med flera maskiner. Det är onekligen ett avundsvärt läge. Med möjligheten att snurra handduken om dig och ta cykel ner till Kalmarsundsparken för ett morgondopp. En välsorterad ICA-butik ligger längre ner på gatan. Du bor helt enkelt med närhet till det mesta och behöver aldrig stressa, varken till jobb eller en mysig fika på stan.

Karta för Drottning Margaretas väg 72

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodercentrum-kalmar-kommun-drottning-margaretas-vag-72-21276590

Avstånd till vatten: 800

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39245