Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Drottning Margaretas väg 72

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår:

Drottning Margaretas väg är en lugn och välbevarad gata i ett av stadens äldre kvarter. På omtyckta Söder väntar en unik vindslägenhet. Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta.

Från bostaden har du utsikt över trädtoppar, himmel och trädgård. Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni. Föreningens gemensamma trädgård är privat och alldeles ljuvlig. Stor gräsyta med plats för lek, grill och umgänge.

Interiört kommer du uppskatta charmen i form av snedtak, synliga träbalkar och takfönster. De smakfulla färgvalen och de fina trägolven. ”Bada i ljus” är en återkommande klyscha men här stämmer det på pricken! Högst upp i huset med fönster i två väderstreck resulterar i fantastiskt ljusinsläpp. Köket är modernt och välutrustat. Badrummet är rymligt och utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare – vardagslyx när den är som bäst!

Om du som många andra vill bo centralt men inte ”mitt i smeten” får du här det bästa av två världar. Här har du lika nära till lugnet som till stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje! Kalmarsund, slottet och dess vackra omgivning , fina strövområden och direkt närhet till välsorterad matbutik gör läget oemotståndligt. Enligt Hitta.se är det knappt 1 000 meter till en av Kalmars finaste stränder, Kalmarsundsparken.

Karta för Drottning Margaretas väg 72

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodercentrum-kalmar-kommun-drottning-margaretas-vag-72-21327765

Avstånd till vatten: 800

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39245