Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Drottning Margaretas väg 34

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 92 m²
  • Byggår: 1934

Varmt välkomna till denna underbara vindsvåning på Drottning Margaretas väg 34 – en riktig skatt om ni frågar mig! Förväntar er något unikt, enligt pappret 92 kvadrat men det är mycket därtill! Här bor ni helt utan insyn, med viss havsutsikt, en generös takhöjd och balkar i taket, öppen planlösning vid kök och vardagsrum och två generösa sovrum. Det ena har ett härligt takfönster, och möblerar du som nuvarande ägare med sängen under fönstret, är det kanske läge att investera i en stjärnkikare? Häng på in så ska jag presentera bostaden närmare!

Vi knappar in portkoden och tar trapporna upp till andra våningen. Redan innanför dörren får man New York feeling!! Här finns praktisk enkel förvaring för skor och ytterkläder. Avsatsen i trappen är delvis möblerbar, om man så önskar, och ljusinsläppet från fönsterna ger rymd! Du kommer direkt upp i hjärtat av bostaden. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och inbjudande atmosfär men också möjligheten till umgänge medans middagen tillagas. Varje rum är utformat med omsorg och stil, vilket ger en modern och elegant helhet. Sovrummen är rymliga med balkar i taket och gott om förvaring i flertalet garderober. Det helkaklade badrummet är välutrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare, vilket förenklar vardagen.

På Drottning Margaretas väg 34 har du tillgång till en gemensam grönskande trädgård med björnbärsbuskar, äpple- och päronträd. Har ni odlingsintresse finns här många möjligheter att själv odla säsongens alla primörer. Det finns gott om plats i trädgården för att placera ut sina utemöbler. Så bjud in släkt och vänner för en mysig eftermiddagsfika, vem vet kanske blir de kvar till kvällen och då finns möjlighet att även tända grillen. Huset stod färdigrenoverat 2018 och känslan av nytt lever kvar!

På Drottning Margaretas väg bor ni i ett av Kalmars mest attraktiva område med närhet till Kalmarsund, Kalmarsundsparken med en fantastisk badplats, Gamla stan, Kalmar Slott, vackra promenadstråk ner mot Stensö med båthamn och fina motionsslingor. Du har endast en kort promenad in till centrum. I kvarteret finns dessutom en välsorterad livsmedelsbutik.

Detta är verkligen en bostad som måste upplevas!

Anmäl ditt intresse redan nu – Jag ser fram emot att få bjuda in er till visning!

Karta för Drottning Margaretas väg 34

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-drottning-margaretas-vag-34-21283279

Avstånd till vatten: 650

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39246