Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Drottning Margaretas väg 27A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 49 m²
  • Byggår: 1944

Till populär och ofta efterfrågad adress vill jag hälsa dig varmt välkommen till Drottning Margaretas väg 27A.

Högst upp i huset, med öppen planlösning, balkong och viss havsutsikt väntar nu denna tvårummare om 49 kvadratmeter efter nya ägare.

Hallen hälsar er välkomna med öppen famn, såväl utformning och storlek, här finns massor av förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderoben. Direkt till vänster når ni bostadens hjärta! I en öppen planlösning samsas kök och vardagsrum. Här får ni plats med en större soffa och ett matbord i bra storlek. Köket är i vinkel med gott om arbetsytor. Här får man genast lust att sätta igång med långkok eller bullbaket. Mellan matplatsen och soffan finner vi dörren ut till balkongen där ni kan bjuda in till härligt balkonghäng i eftermiddagssolen! Sovrummet är väl tilltaget för dubbelsäng och här finns ytterligare gott om förvaring i skjutgarderob. Mellan vardagsrummet och sovrummet finns en mindre passage, även här finns det flera garderober. Det är från denna passage som man når det helkaklade badrummet med dusch.

I föreningen Drottningen finns 23 lägenheter och 2 lokaler. Det finns möjlighet till parkeringsplats för 200 kronor i månaden, separat kö till dessa. Basutbud för TV och bredband ingår praktiskt i månadsavgiften.

På attraktiva söder bor ni i lugna och lummiga kvarter med promenadavstånd till Kalmarsundsbadet, Stensö fiskeläge och fina strövområden, skola/förskola, träningsanläggning samt goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city. Med såväl välsorterade matbutiken på Södercentrum, pizzeria och konditori runt knuten finns allt inom nära räckhåll.

Detta är en bostad som måste upplevas!

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Drottning Margaretas väg 27A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-drottning-margaretas-vag-27a-21284960

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39255