Utgångspris: 3 150 000 kr

Beskrivning av Radhus Drivhusvägen 47

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 108 m²
  • Byggår: 2015

Denna charmiga bostadsrätt i villaform på Drivhusvägen 47 erbjuder en villakänsla med sina två plan och generösa 108 kvadratmeter. Med sina fyra rum och kök är detta ett rymligt hem med utmärkt utnyttjande av utrymmet. Här får du möjligheten att bo i en trygg bostadsrättsförening med känslan av ditt egna radhus!

På entréplanet möts du av ett välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är modernt och funktionellt, med gott om arbetsytor och förvaringsutrymme för den som gillar att laga mat. Vidare finner du vardagsrummet som är stort nog att inreda som både vardagsrum och matsal. En av dess fördelar är möjligheten att enkelt avskärma en del av detta utrymme för att skapa ett extra sovrum eller ett kontor om så önskas. Den ljusa och öppna planlösningen ger dig många möjligheter att anpassa inredningen efter dina behov och önskemål. En trappa upp finner du de tre sovrummen, som ger dig en praktisk separation mellan de privata och sociala utrymmena i hemmet. Lägenheten har också två helkaklade badrum, vilket är praktiskt och bekvämt för hela familjen eller för gäster. Förvaringsmöjligheterna finns det gott om, vilket gör det lätt att organisera ditt hem och hålla det snyggt och prydligt.

Pricken över i:et är den stora uteplatsen på baksidan, som är i soligt söderläge. Detta ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar utomhus, plantera blommor eller odla grönsaker om du önskar, och ha plats för utomhusmöbler för avkoppling och måltider med nära och kära.

Huset är beläget i ett trevligt och lugnt område på Huskvarnaberget. Du har nära till dagligvarubutiker, skolor, parker och andra bekvämligheter. Det finns också goda kommunikationsmöjligheter med närhet till kollektivtrafiken.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en perfekt balans mellan utrymme, funktion och komfort. Dess villakänsla och söderläge på baksidan gör det till en attraktiv plats att kalla hemma.

Karta för Drivhusvägen 47

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-jonkopings-kommun-drivhusvagen-47-21344729

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56139