Utgångspris: 6 300 000 kr

Beskrivning av Tomt Drag 223 och Vadstena 1:45

  • Antal rum:
  • Storlek:
  • Byggår:

VADSTENA 1:25

Med ett lugnt och havsnära läge på populära Drag har vi nöjet att kunna erbjuda en sjötomt om 2849 kvm. Här finns en ypperlig chans för dig som vill förverkliga dina nybyggardrömmar. En fantastisk kringliggande miljö med naturen och havet inpå knuten.

Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp och även el finns ansluten till fastigheten. Det är samma ägare/säljare till grannfastigheten (Vadstena 1:45 läs mer om den tomten nedan) som också är till salu. Här finns möjligheten att lägga bud på varje fastighet separat eller på båda fastigheterna tillsammans. Du kanske hellre önskar slå ihop tomterna till en enda stor tomt som då blir en rejäl och lyxig sjötomt.

Det finns tre hus på fastigheten men ett hus är ej färdigställt och övriga två bedöms ha ett totalt renoveringsbehov alternativt så river du dessa och bygger nytt. Med tanke på byggnadernas skick så bedöms begärt pris vara ett tomtpris. För ytterligare information om byggnaderna läs under rubriken övrigt. Fastigheten säljs med en så kallad friskrivningsklausul. Initialt är du välkommen att först åka ut till tomten och titta på egen hand och därefter tar vi mer en gärna emot en intresseanmälan.

VADSTENA 1:45

Med ett lugnt och havsnära läge på populära Drag har vi nöjet att kunna erbjuda en vacker tomt om 2120 kvm. Här finns en ypperlig chans för dig som vill förverkliga dina nybyggardrömmar. Här har du nära till havet vart du än går och kan du njuta av fantastiska solnedgångar över Kalmarsund.

Fastigheten är ej ansluten till kommunalt vatten och avlopp och inte heller el finns ansluten till fastigheten. Det är samma ägare/säljare till grannfastigheten (Vadstena 1:25) som också är till salu. Här finns möjligheten att lägga bud på varje fastighet separat eller på båda fastigheterna tillsammans. Kanske kan man få till en fastighetsreglering som gör att man kan få ut fler än två tomter? Du kanske hellre önskar slå ihop tomterna till en enda stor tomt som då blir en rejäl och lyxig sjötomt.

Fastigheten säljs med en så kallad friskrivningsklausul. Initialt är du välkommen att att först åka ut till tomten och titta på egen hand och därefter tar vi mer en gärna emot en intresseanmälan.

Välkommen till Drag 223 och Vadstena 1:45, platsen där du och din familj kan skapa ett riktigt drömboende !

Karta för Drag 223 och Vadstena 1:45

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-drag-kalmar-kommun-drag-223-och-vadstena-1-45-21303646

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39594