Utgångspris: 3 490 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Domaregatan 4A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 71 m²
  • Byggår: 1930

Varmt välkommen till en av få HELT OBELÅNADE föreningar i Kalmar.

Redan från start är det värt att notera – en av Kalmars lägsta avgift. 71 centralt belägna kvadratmeter fördelat på tre rum och kök i väldigt gott skick kostar dig 2 041 kr i månaden. Du läste rätt. 2 041 kr i månaden. I avgiften inkluderas värme och vatten. Föreningen är stabil och helt fri från lån vilket skapar ett tryggt boende!

”Bada i ljus” är en återkommande klyscha, men här stämmer det på pricken. Ta första klivet in så förstår du vad jag menar. Fönster i tre väderstreck och en glimt av Lindöfjärden ger extra plus i kanten. Om du som många andra vill bo centralt men inte ”mitt i smeten” får du här det bästa av två världar. Från Lindö har du bara ett stenkast in till city. Dina närmsta grannar blir naturen och vattnet.

Du kommer knappast närmare känslan av att bo i eget hus, utan att behöva bekymra dig om alla måsten som tillkommer. Du parkerar bilen på infarten utanför huset (parkeringsplats ingår i avgiften). När solens strålar värmer och grillvädret gör sig påmint finns den gemensamma trädgården till förfogande. Föreningen Brf Stören bildades 2007 och lägenheterna stod klara för inflyttning samma år. Förvänta dig påkostade materialval och smakfull färgsättning, allt noggrant omhändertaget.

Karta för Domaregatan 4A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centralt-kalmar-kommun-domaregatan-4a-21293083

Avstånd till vatten: 50

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39235