Utgångspris: 1 600 000 kr

Beskrivning av Villa Djursviksvägen 32

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 1964

Välkommen till fridfulla Djursviksvägen 32 i omtyckt havsnära läge. För dig som längtar efter lugn och ro är detta den perfekta tillflyktsorten under hela, eller stora delar av året.

När du kliver in på fastigheten möts du av två trevliga hus, var och en med sin egen karaktär och funktion. Huvudhuset är ett harmoniskt boende som är skräddarsytt för att umgås och trivas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en atmosfär av gemenskap och trivsel. Här finns även ett rymligt badrum och två tilltagna sovrum för avkopplande nätter. Dessutom finns ett inglasat uterum som säljarna spenderat oräkneliga timmar i, och en värmande eldstad centralt placerad i huset som sprider både värme och mysfaktor.

Det andra huset är en pärla för gäster eller familjemedlemmar som önskar sin egen privata sfär. Här finns et tsovrum och kök i öppen planlösning till sällskapsyta.

Tomten är en grönskande oas där det finns gott om utrymme för parkering av bilar och för barnens lek. Sammanfattningsvis är denna hemtrevliga villa en idyllisk plats där du kan låta stressen från vardagen rinna av dig och helt enkelt bara vara. Med sina bekvämligheter och naturnära omgivningar erbjuder det en harmonisk tillflyktsort där du kan återfå energi och njuta av livets enkla glädjeämnen.

Karta för Djursviksvägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-djursvik-torsas-kommun-djursviksvagen-32-21353727

Avstånd till vatten: 600

  • Torsås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38597