Utgångspris: 1 600 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Djursnäs Rådjursstigen 21

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 50 m²
  • Byggår: 2010

* Visning Förbokade tider tel: 0703 105 899 – Bert Torstensson * Vi erbjuder en välskött bostad med carport och uterum samt gäststuga idylliskt belägen med gångavstånd till egen båtplats.

Bostaden på 50 kvm har en planlösning med rymligt kök och allrum med öppen murad spis, två sovrum med loft samt badrum. På tomten om dryga 1.400 kvm finns även gäststuga med 2 sovrum och inglasad altan på 25 kvm samt separat uterum. Nybyggd carport samt inglasat uterum i direkt anslutning till bostaden på gjuten betongplatta. Stor altan delvis inbyggd i anslutning till bostaden och välskött trädgård med planteringar, buskar och träd.

Endast 650 meter till Porsviken för båtplats och bad samt närhet till vandring, jakt, fiske, svamp, bärplockning samt tillgång till flertal sandvikar och bad och badbryggor. Även god tillgång till erforderlig service, kommunikationer, skolor, affärer, bank, upplevelser, evenemang och en rik kultur med 6 km till Edsbruk och 19 resp 45 km till Gamleby/Västervik.

Välkända naturreservatet Djursnäs kase gränsar till den välskötta samfälligheten med ca 150 fastigheter. Rådjursstigen 21 har mycket karaktär där man på behagligt avstånd når både sandstrand och badklippor eller möjligheten till spel och lek eller bara avkoppling på den egna naturnära tomten i vackra och omtyckta Djursnäs.

I Djursnäs bor du nära havsviken Syrsan och du kan ha din båt bara några minuter bort som tar dig ut till Tjusts vackra skärgård med sina över 500 öar, kobbar och skär. Naturreservatet Djursnäs kase gränsar till den välskötta samfälligheten med ca 150 fastigheter. Närområdet erbjuder även på fina aktiviteter och rekreation med vandring, fiske, svamp, bärplockning samt tillgång till flertal sandvikar och badbryggor. Ett sommarparadis för fritidsbruk alternativt permanent boende i ett attraktivt område.

Fastigheten har andel i gemensamhetsanläggning för båthamn, båtuppläggningsplats, badplats, anläggningar för lek och idrott m.m.

Karta för Djursnäs Rådjursstigen 21

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-4rum-smaland-vasterviks-kommun-djursnas-radjursstigen-21-20991316

Avstånd till vatten: 400

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59475