Utgångspris: 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Djurängsvägen 35C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till denna bostad med låg månadsavgift i en stabil och omtyckt förening! Ljus och välplanerad lägenhet som smakfullt renoverats med moderna ytskikt och högkvalitativa material. Köket renoverades 2019 och är utrustat med alla nödvändiga vitvaror för en smidig vardag, och badrummet har nyligen uppdaterats med stilfulla detaljer. Med sin insynsskyddade balkong i västerläge kan du njuta av soliga eftermiddagar och kvällar i lugn och ro. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och ekonomi – en riktig pärla i Djurängen!

Vi möts av en vinklad hall med stilrent golv, avhängningsmöjligheter och förvaring i form av två garderober och en klädkammare. Till höger ligger det rymliga köket, renoverat 2019 med IKEA-inredning, som erbjuder gott om utrymme för matlagning, förvaring och ett köksbord. Köket är utrustat med spis, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Härifrån når vi den inglasade balkongen i fritt västerläge mot ett skogsparti.

Badrummet, som ligger direkt till vänster från hallen, har uppdaterats med nytt handfat med kommod, spegel, tvättmaskin och ny toalett. Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna.

Vardagsrummet är ljust och lätt att möblera, medan sovrummet, beläget i lugnt läge mot balkongen, har plats för en dubbelsäng och garderober med skjutdörrar.

Brf Rapsen är en välmående och omtyckt förening med utmärkt läge nära buss, cykelväg, ICA Berga och natur. Lägenheten erbjuder dessutom fin förvaring med klädkammare i bostaden och förråd på samma plan i trapphuset.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka en visning!

Karta för Djurängsvägen 35C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-djurangen-kalmar-kommun-djurangsvagen-35c-21354834

Avstånd till vatten: 1800

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39354