Utgångspris: 2.350.000 kr

Beskrivning av Villa Dejegatan 64

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår: 1960

Varmt välkomna till denna smart planerade enplansvilla med uthyrningsmöjligheter! Fastigheten är belägen på en höjd med närhet till naturen och vackra Döderhultsdalen.

I hallen möts vi av en trivsam planlösning och ett fint ljusflöde. Vardagsrummet i vinkel inbjuder till trevligt umgänge och kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Köket är praktiskt utrustat med generösa bänkytor och ett fint ljusinsläpp från två fönster. Rakt fram i hallen finns två sovrum varav det ena tar oss ut till det inglasade uterummet som förlänger sommarkvällarna och vidare ut till den skyddade altanen. I denna del av huset finns också ett badrum med badkar för sköna bad. Till vänster om badrummet tar vi oss vidare till tvättstugan som knyter samman huset med utbyggnaden. Även härifrån tar man sig ut till altanen och trädgården för att hänga upp den nytvättade maskinen tvätt . Väl ute i tillbyggnaden möts man av ett trevligt ljusinsläpp och utgång till altanen. Tillbyggnaden är en smart del av huset som kan användas för uthyrning, övernattande gäster eller varför inte som tonårsavdelning. I tillbyggnaden finns ett allrum. två sovrum. badrum och förrådsutrymmen. I huset finns två luft/luft värmepumpar som är ett bra komplement till uppvärmningen och kan användas som AC varma sommardagar. Bostaden är väl omhändertagen och i gott skick! .

Här finns möjligheten att skapa ett perfekt boende med närhet till skola, pizzeria och naturen. Missa inte detta tillfälle att boka din plats på visningen!

Karta för Dejegatan 64

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-svalliden-oskarshamns-kommun-dejegatan-64-21287057

Avstånd till vatten: 1600

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: