Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Dalviksringen 97

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 1965

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen i föreningen Rödhaken, Jönköpingsbostäder, i centrala Jönköping. Denna bostadsrätt från 1965 erbjuder en boyta om 56 kvadratmeter fördelat på 2 rum. Bostaden är belägen på första våningsplanet.

Det som utmärker denna bostad är möjligheten att njuta av en trädgård och uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder tillsammans. Trädgården med gräsmatta ger möjlighet till utomhusaktiviteter och grönskande omgivningar.

Området runt föreningen Rödhaken är centralt beläget med närhet till det mesta. Promenadavstånd till butiker, restauranger och service gör vardagen smidig och bekväm. För den som söker natursköna omgivningar finns grönområden och parker att utforska i närheten.

Denna bostadsrätt passar både den som söker en lugn tillvaro och den som vill ha nära till stadslivets pulserande aktiviteter. Med en trädgård att njuta av kan du skapa ditt eget lilla gröna paradis mitt i stadens hjärta.

Välkommen att boka en privat visning. Intresseanmälningar mottages även via Fastighetsbyråns hemsida eller till ansvarig mäklare: Nathalie Saliba 076-305 35 51
[email protected]

Välkommen till en trevlig bostadsrätt med trädgård i centrala Jönköping!

Karta för Dalviksringen 97

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-jonkopings-kommun-dalviksringen-97-21346576

Avstånd till vatten: 1000

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55445