Utgångspris: 1 200 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Dalviksringen 31

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 33,5 m²
  • Byggår: 2019

Mitt på Dalviks höjder ligger ett fantastiskt hus vars yttre fasad böljar ut och in i intervaller, med livlig form som väcker nyfikenhet på långt håll.

Här finns en stilren enrummare om 33,5 kvadratmeter belägen på andra våningen. Lägenheten är i toppskick och känslan av nyproducerat kvarstår. Hela bostaden tillsammans med föreningen håller en hög standard.
Vi välkomnas av en hall med mycket god förvaring med en rad garderober på höger sida. Rakt fram öppnar allrummet upp sig med stora fönsterpartier åt väster. Badrummet är stilrent med helkaklade väggar och egen kombinerad tvätt/tork-maskin. Här ligger även vattenburen golvvärme.
Köket är stilrent med tillval utfört via Vedum och vitvaror från Bosch. Väggarna går i neutrala färger och parkett på golvet. Från allrummet nås balkonger som vetter åt väster med flertalet soltimmar att njuta av.

Månadsavgiften om 3236 kr inkluderar värme, tv, internet (Telia Triple Play, 100/100) och bostadsrättstillägg. Driftskostnad för vatten (kall/varm) tillkommer om ca 200 kr/mån.

Arkitekterna har valt att lägga fokus på att få till en tydlig närvarokänsla i bostaden. Tydliga siktlinjer genom rummen ut i det fria är också en kvalitétsmarkör för planlösningen. Fastigheten smälter in och sticker ut i sin naturnära omgivning. I fastigheten finns gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Allra högst upp på våning 11 finns en fin takterass för samtliga medlemmar att nyttja. Här möts du av fantastiska vyer.

I närområdet finns livsmedelsbutik, pizzeria och goda kommunikationer. Grönskande natur ligger runt hörnet vilket passar den som söker en aktiv livsstil i naturen.

Välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda – 0704-89 51 21.

Karta för Dalviksringen 31

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-dalvik-jonkopings-kommun-dalviksringen-31-21128535

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55445