Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Dalviksringen 31

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 33,5 m²
  • Byggår: 2020

Snabb inflytt möjlig! Perfekt för dig som ska studera. På Jönköpings höga höjd, Dalvik, finner ni detta spännande och prisbelönta bostadshus. BRF Prostkvarnen med sina 54 lägenheter fördelat på hela 10 våningar tilldelades priset för God arkitektur av Stadsbyggnadskontoret 2020. Redan vid den luftiga entrén välkomnas du av en modern inredning där ljust trä möter rå betongvägg. Att hissen sedan tar dig till våning 9, näst högst upp, ger nästintill en penthousekänsla.

Interiört har denna bostad genomgående hög standard med stiliga materialval i ljusa nordiska kulörer. Hallen är ljus och välplanerad med tilltagen garderobslösning och smidig avhängning i direkt anslutning i en nisch så ytterkläder blir praktiskt dolda från ögat. Takspotlights ger härligt modernt och välkomnande ljus.
Badrummet är stort och även här följer kakel och klinkers den nordiska paletten i vitt och ”greige”. Badrummet rymmer kombimaskin i fullstor storlek med arbetsbänk, duschväggar i glas samt vit kommod samt matchande överskåp i modernt utförande.
Köket är modernt vitt med inbyggnadsmicro, inbyggd ugn, fläkt och diskmaskin. Gott om förvaring och stilren köksho samt frostad glasskiva som stänkskydd.
Fönster från golv till nästan upp i tak och glasdörr till balkongen släpper in härligt dagsljus in i bostaden och på eftermiddagen/ kvällen är det underbart att sitta här och koppla av i den varma kvällssolen.

Utöver den vackra interiören så är denna bostad även duktigt i framkant med det tekniska. Finesser såsom Smart-appar som styr tvättmaskiner och belysning på distans och solcellspaneler på taket som sedan redovisar energiproduktionen i digitalskärm i entrén. Smidiga två våningar upp från lägenheten har du även en takterass med milsvid utsikt över Vättern och Jönköping, där härliga solsängar och stolar finns tillgängliga för den extra lyxiga hotellkänslan som detta bostadskomplex fullständigt osar.

BRF Prostkvarnen bjuder på all tänkbar lyx för dig som boende. Gemensamma ytor som ovan nämnda gemensamma takterassen samt lokal med kök och terass som boende kan nyttja för större kalas och middagar och smidigt bokas via en app.
Varje bostad har även ett tillhörande lägenhetsförråd.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med samtliga banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Dalviksringen 31

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-dalvik-jonkopings-kommun-dalviksringen-31-21292505

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55445