Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Charles väg 2

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 92 m²
  • Byggår: 1945

Välkomna till Charles väg 2, en charmig fastighet med det där lilla extra dessutom med ett bra utgångsläge på Öland, nära båda kusterna. Livet på landet gör sig påmint och vi njuter av närheten till naturen, lugnet och den uppvuxna och härliga trädgården. Tomten är på 2755 kvadratmeter och ger utrymme till både vidareutveckling såväl som lugn och ro. Vi omgärdas av grönska och stenmurar, träd, buskar och rosor som blommar. Här finns även schersmin, äppelträd och rododendron. Gårdsbilden består av bostadshuset, ladubyggnaden, gästhuset på ca 46 kvm med intillbyggd matkällare samt vedbod. Här finns något för alla, en plats att trivas på både för er som vill njuta av Öland året om och för er som vill komma hit och andas den Öländska luften i omgångar.

Bostadshuset är i 1,5 plan med bra planering och fina detaljer såsom plankgolv, vedspis, synliga takbjälkar och inbjudande veranda. Med enkla medel skapar du ditt drömhem, till grund har du en social och härlig planlösning, flera sovrum och ett härligt ljusflöde genom hela huset. Stort plus med gästhuset för sommarens alla gäster, här på ert smultronställe i Vedborm får hela familjen plats!

Ladubyggnaden är uppdelad med olika användningsområden, här fortsätter du såklart utveckla efter egna behov. Idag är en del utformad som verkstad, garage, f.d. djurstall samt förråd.

Karta för Charles väg 2

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-5rum-vedborm-borgholms-kommun-charles-vag-2-21362785

Avstånd till vatten: 3100

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38773