Utgångspris: 3.315.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sjöviken

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 2023

Avgiftsfri sommar vid köp under April!

Sjöviken, kvarteret som lyfter nyproduktion till nya nivåer med läckert poolhus på innergården och takterrass där utsikten blir svårslagen.

Här väntar en generöst tilltagen trea med stor balkong i söder och två badrum. Modernt kök från HTH i vitt utförande och rostfri maskinpark. Helkaklade badrum i ljusa kulörer med tvättsektion i det större.

Med Vättern och grönskande natur som kvarterets närmsta grannar kan det ju inte bli annat än succé. Med sitt öppna och luftiga läge har innergården kryddats med ett poolhus med tillhörande bastu och uteplats. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern!
På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen.

Därutöver finns gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet.

Sjöviken är startskottet för etapp 3 av nya Strandängen. Det natursköna området har länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel planeras är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Visionen är; ”Strandängen – En levande stadsdel”. Etapp 3 av nya Strandängen sträcker sig fram till ekdungen söder om Ekelundshov.

Sjöviken får ett fantastisk läge då kvarteret blir motsatsen till ett stängt kvarter och det blir Strandängens mest strandnära kvarter.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka visning. Har ni inte redan varit på plats rekommenderas verkligen ett platsbesök!

Karta för Ceciliagatan 56

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-strandangen-jonkopings-kommun-sjoviken-19468775

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55309