Utgångspris: 3.213.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ceciliagatan 56

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 2023

– AVGIFTSFRI SOMMAR VID KÖP I APRIL!

– RÄNTEGARANTI FÖR FÖRENINGEN

– FÖRST TILL KVARN…

– TILLTRÄDE MÖJLIGT OMGÅENDE

– 3 RUM OCH KÖK FÖRDELADE PÅ 90 SMARTA KVM

– REJÄL BALKONG

– NATUR, POOL OCH SJÖNÄRA

– TRYGGT OCH SÄKERT

– FAMILJÄRT OCH OMTÄNKSAMT

– GRÖNT OCH SKÖNT

– AKTIVT OCH AVKOPPLANDE

– HÅLLBART OCH FRAMTIDSSMART

Här har du möjligheten att förvärva en trea på andra våningen med mycket smart planlösning. Eller vad sägs om stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, funktionellt kök med goda arbetsytor och smart förvaring, två sovrum, badrum med separat tvättavdelning, gästwc, rejäl klädkammare samt lyxig balkong. Genomgående stilsäkra materialval av modernt snitt med bl.a. ekparkettgolv med vattenburen golvvärme, vitt kök från HTH med rostfri maskinpark från Electrolux och läckra skivor både på bänkar och som stänkskydd samt badrumsinredning från HTH och INR.

Sjöviken ligger i vackert läge mellan vatten och natur i stadsdelen Strandängen, Jönköping. Två stolta hus med 79 lägenheter. Lägenheterna varierar i storlek från ettor till femmor (2-5 rok har balkong, uteplats om de är på markplan), samtliga med digitala nyckelsystem. Alla har tillgång till cykelparkering, garage, gemensamhetslokal och solstänkt takterrass med utsikt i alla väderstreck samt ett generöst poolhus som förutom uppvärmd pool även rymmer bastu och övernattningslägenhet. Energi som genereras från solceller, för en gemensam hållbar framtid.

Tosito erbjuder bostadsrättsföreningar räntegaranti för ökad trygghet i bostadsköp!
Brf Sjöviken omfattas av byggherren Tositos räntegaranti vilket borgar för en god ekonomi och kontroll över månadsavgifterna. Att köpa en bostad av Tosito skall förenas med trygghet. Med tanke på den senaste tidens omvärldsfaktorer har Tosito tagit fram ett erbjudande om räntegaranti med syfte att öka tryggheten i köparens bostadsköp. Syftet är att köparen inte skall behöva oroa sig för kraftigt höjda månadsavgifter de kommande tre åren.

Välkommen hem!

Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information och boka tid för privat visning!

Karta för Ceciliagatan 56

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-strandangen-jonkopings-kommun-ceciliagatan-56-20514715

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55309