Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lyftstigen kedjehus 12

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 113,7 m²
  • Byggår: 2023

-INFLYTTNINGSKLART – NÄRHET TILL NATUR – TRYGGT MED RÄNTEGARANTI
Nu ges ni tillfället att få flytta in i ett nybyggt och tilltalande kedjehus om 2-plan som inger ett ljust, luftigt intryck med bra variation mellan umgängesytor med öppen planlösning mot köket samt familjens privata del på övre plan med tre bra sovrum, allrum för TV samt helkaklat badrum. Standarden är genomgående tilltalande och materialvalen som har gjorts här är fina!

Med sina ljusa sällskapsytor, stilrent Ballingslöv intill med öppen planlösning, uteplats, balkong och en grön trädgårdstäppa blir denna femrummare det perfekta hemmet för den aktiva familjen som gillar att umgås både inne och ute. Tack vare två stora och välutrustade badrum klarar ni också rusningstrafiken på morgonen utan gnissel, och tvätten sköts i en separat tvättstuga.
Husen kedjas ihop i längor med carport mellan och ett förråd baktill som skapar praktisk förvaring. Utemiljön består av entrégård med betongplattor mot öster som kan möbleras för morgonkaffet i solen eller en svalkande stund i skuggan på eftermiddagen. Husets gröna uteplats vetter mot väster och bjuder på ett trädäck och en privat gräsyta. Här lever du villaliv utan måsten, trädgårdsliv utan ansträngning, sommarliv när det är som bäst!

Bostadsutvecklaren betalar alla kostnader för de bostäder som ännu inte är sålda. Du behöver därför inte oroa dig för att du eller bostadsrättsföreningen kommer påverkas ekonomiskt av att det finns fler bostäder ute till salu.

Karta för Buda på en nyproduktion – gör en bra bostadsdeal

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-mansarp-centralt-jonkopings-kommun-lyftstigen-kedjehus-12-20141741

Avstånd till vatten: 950

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56250