Utgångspris: 2 600 000 kr

Beskrivning av Villa Brushanevägen 67

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 112 m²
  • Byggår: 1971

Upptäck denna fantastiska möjlighet att skapa ditt drömhem i ett kedjehus med enastående läge!

Beläget i ett eftertraktat område med en underbar atmosfär, erbjuder detta hem det perfekta läget för dig och din familj. Från köket och matplatsen har man fin uppsikt över den välskötta gemensamma lekplatsen där barnen leker, vilket ger trygghet och en känsla av gemenskap och trivsel.

Framsidan av kedjehuset som är i söderläge badar i sol från förmiddag till tidig kväll, på baksidan kommer kvällssolen fram för härliga grillkvällar. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö.

Luftigt utrymme mot den vänstra grannen.

Njut av närheten till naturen med löparspår och grönområden, perfekt för avkoppling och aktiviteter utomhus. I närheten finner ni matbutik, bra kommunikationer till Jönköping. Dessutom är närheten till skolor och förskolor en ovärderlig fördel för familjer med barn, vilket gör detta område till en idealisk plats för en barnvänlig livsstil.

Ta chansen att skapa ditt drömhem och upplev en harmonisk livsstil i detta perfekta läge. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot att förverkliga din vision!

Karta för Brushanevägen 67

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-jonkoping-jonkopings-kommun-brushanevagen-67-21319860

Avstånd till vatten: 1700

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55625