Utgångspris: 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Brunnsgatan 8C, vån 1

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24,5 m²
  • Byggår: 1956

Välkommen till Brunnsgatan 8 C, till en prisvärd etta med kokvrå på första våningen.

Perfekt bostad för unga yrkesverksamma eller studenter som vill njuta av en bekväm livsstil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska boende med smarta detaljer och stort värde. Låg avgift för dig som vill ha ett prisvärt boende och ett centralt läge. Här får du en låg månadsavgift i en välskött och populär förening som har gjort stora renoveringar inom föreningen.

En stor fördel är det nyrenoverade badrummet som stod klart så sent som hösten 2019, då föreningen genomförde stambyte på fastigheten. Förvaringen löser Ni smidigast genom garderob/byrå i hall och vardagsrum. Rummet erbjuder plats för både soffgrupp, tv-möbel, säng, ytterligare förvaring samt skrivbord. I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler via ComHem (Tele 2), tillgång till en nyrenoverad och fräsch tvättstuga samt dubbla förråd. Notera också här att en vaktmästare sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning. Gemensam balkong i trapphuset samt fantastisk takterrass att nyttja för föreningens medlemmar!

På Brunnsgatan 8C bor du på några minuters gångväg till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda. Goda buss- och tågförbindelser in till Jönköping finns i närheten. Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden. Närheten till kommunikationer och centrum är slående – gångavstånd till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Endast 10 minuters bilfärd till Jönköping city.

Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning!
Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare, Nina 0709 22 34 44.

OBS Det är även en lägenhet på tredjevåningen som också är till salu.

Välkommen med din intresseanmälan.

Hoppas att vi ses på visningen framöver!
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Karta för Brunnsgatan 8C, vån 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-brunnsgatan-8c,-van-1-21084555

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56141