Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Brunnsgatan 16

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 1961

Inflyttningsklar redan idag! Låg månadskostnad á 3 216 kr/månad, välskött förening och stadens puls utanför porten!
Väl på innergården känns det som du är långt borta från stadens puls och i en egen oas av lugn. Hit har du nära från lägenheten och kan nyttja långa och många grillkvällar på ett enkelt sätt. En plats dit solens strålar hittar som gjuten för en kopp kaffe på en filt i gräset.

Bostaden präglas av väldisponerade ytor vilket leder till att alla utrymmen känns rymliga och ljusa. Modernt renoverad lägenhet på senare år i smakfulla val och material.
Hallen bjuder gott om garderobsförvaring och för dig som inte kan få nog av förvaring finns ett matkällarförråd och ett vindsförråd som följer med lägenheten.

I närheten av Brunnsgatan 16 finns kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Läget är optimalt för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Jönköping city erbjuder. På gångavstånd tar du dig snabbt till livsmedelsbutiker, restauranger, saluhall, butiker samt grönområden. Nära ligger även Vättern så du kan njuta av ett dopp i Sveriges näst största sjö. Här finns en övergång via resecentrum så du har inte många minuter att ta dig för ett dopp i det blå under sommarmånaderna. Inte långt bort finner du även Munksjön som erbjuder en fantastisk promenadrunda.

Föreningen BRF Herden erbjuder ett stabilt boende och är en väletablerad förening. Föreningens många hyreslokaler inbringar goda intäkter till förmån för föreningens medlemmar vilket bidragit till en god ekonomi och en låg boendekostnad för de boende.
Bostadsrättsföreningen fokuserar mycket på gemensamma utrymmen. Medlemmarna har bland annat tillgång till en övernattningslägenhet som kan hyras för 100 kr per natt och person. I föreningens fastighet finns även ett eget gym med tillhörande relaxavdelning och bastu.
Utöver detta erbjuds ytterligare gemensamhetsutrymmen med bland annat ett bibliotek och ett pingisrum där det finns ett litet kök till detta pingisrum också. Föreningen innehar en välskött innergård med grönyta som är upphöjd från marknivå. Här finner du ett lusthus och utemöbler att nyttja för dig som boende.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för inbokning av privat visning.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Brunnsgatan 16

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-jonkoping-vaster-jonkopings-kommun-brunnsgatan-16-21307263

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55317