Utgångspris: 495 000 kr

Beskrivning av Villa Bruksgatan 25

  • Antal rum:
  • Storlek:
  • Byggår:

Unik möjlighet – Pro föreningens fastighet är till salu!

Detta är er chans att förvärva en exceptionell fastighet som inte får missas. Pro föreningen har beslutat att sälja sin fastighet, vilket skapar fantastiska möjligheter för en ny ägare.

På entréplanet erbjuds möjligheten att använda hela våningsplanet för egen del eller att hyra ut till olika evenemang som kalas eller förenings-/klubbverksamhet. Detta ger en flexibilitet som få andra fastigheter kan erbjuda.

På övervåningen finns två separata lägenheter som erbjuder bekvämt boende för den som önskar. Båda lägenheterna är för närvarande uthyrda, vilket genererar en stabil hyresintäkt direkt. Även källaren har en lokal som är uthyrd, vilket ger den nya ägaren utmärkta förutsättningar.

Med installerad bergvärme hålls driftkostnaderna låga samtidigt som fastigheten bidrar till en mer hållbar framtid. Detta är inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan även ett miljövänligt val som kan locka både potentiella hyresgäster och köpare.

Utvändigt finns en sidobyggnad som innehåller förrådsutrymmen, vilket bidrar till ökad praktisk användbarhet och lagringsmöjligheter för olika ändamål.

Denna fastighet erbjuder en sällsynt möjlighet att äga och forma ett unikt utrymme som kan anpassas efter era behov och önskemål. Oavsett om ni söker ett nytt hem, en investeringsmöjlighet eller en plats för era föreningsaktiviteter, så erbjuder denna fastighet oändliga potentialer. Missa inte chansen att bli stolt ägare till Pro föreningens fastighet – kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Besiktningsprotokoll finns att läsa under rubrik Dokument & länkar.

Karta för Bruksgatan 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-fagelfors-hogsby-kommun-bruksgatan-25-21330835

Avstånd till vatten: 700

  • Högsby kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57972