Utgångspris: 1 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bruksgatan 1

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1920

Nytt och fräscht boende med hotellkänsla nära havet i Mörbylånga. Smakfull lägenhet i det gamla badpensionatet med anor från 1920-talet. Bostadsrättsförening som totalrenoverades till nyproduktionsstandard för ett par år sedan.

– Möjlighet till uthyrning och intäkter
– Pool
– Relaxavdelning med bastu
– Gästlägenhet för besökande
– Lägenheten har balkong

Badpensionatet omfattar 16 lägenheter av varierande storlek. Denna bostad ligger på våning 2 av 3. (hiss finns).

Lägenheten är optimalt planerad och har mycket fönster som bidrar till härligt ljus öde. Bosätt dig med absolut nyskick med ekparkett och ett smakfullt kök som erbjuder trevlig och social planlösning tack vare öppen planlösning med vardagsrummet. En sak som är både intressant och spännande är designen på lägenheten. Designkonceptet är döpt till ”ocean beige” för att färgerna i hemmet ska anknyta till det närliggande havet. Där golvet representerar sanden, och de olika kulörerna på kök och väggar symboliserar havet i dess olika blåa färger. Fördelat över 65 kvadratmeter inrymmer tre rum och kök med allt som behövs för en trivsam och bekväm vardag. Ta klivet in till den inbjudande hallen som erbjuder bra förvaring. Direkt till höger ligger det helkaklade badrummet som har smakfulla kulörer och inredning. Rakt fram uppenbarar sig det harmoniska köket med natursköna färger, bra förvaring och välkomnande matlagningsytor. I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som utan problem inrymmer middagsbord, soffgrupp och fåtölj.

En investering i Brf Badpensionatet kan också bli en riktigt bra affär då det medges möjlighet för att hyra ut delar av året. Ett tilltalande och praktiskt alternativ till sommarhuset med mindre skötsel och större frihet. Föreningen erbjuder också ett härligt poolområde, relaxavdelning med duschar och bastu samt en gästlägenhet.

Centrala Mörbylånga ligger på gångavstånd med mataffär, restauranger, bibliotek, förskola och skola. Närhet till Kalmarsund och Mörbylånga hamn med goda badmöjligheter. Goda bussförbindelser med Kalmar från tidig morgon till sen kväll. (Halvtimmes trafik dagtid vardagar och övrig tid timmestrafik)

Karta för Bruksgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-morbylanga-morbylanga-kommun-bruksgatan-1-21358672

Avstånd till vatten: 600

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38651