Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Bronsåldersvägen 37

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2005

Längst ut på Revsudden finner du attraktiva Bronsåldersvägen med sitt vackra villaområde som byggdes upp för ca 20 år sedan. Här ute bor du lugnt och tryggt och som närmsta granne finner du fantastisk natur i väster och Kalmarsund i öster. Här tillhör man en fin samfällighet som förvaltar vägar, grönområden och egen sandstrand med sandbotten ett stenkast från huset. Under sommaren är det kort promenad till till bageriet ”töserna på revet” där färska frallor, fika och glass kan köpas. Vid hamnen går det även köpa mat & fika från revets bistro.

Här ute bor man i blandad kompot avseende permanent- och fritidsboende där permanentboende är den större majoriteten. Bronsåldersvägen 37 byggdes 2005 och var ett åretrunt-fritidshus för Kalmar-familj fram till 2018 då det belv nya ägare som bott permanent sedan första dagen. En växande småbarnsfamilj som behöver större hus och är nu redo att lämna över detta smultronställe till ny ägare.

Huset erbjuder 81 kvm boyta på entréplan som fördelas på 3 rok varav 2 sovrum. Köket och vardagsrummet har en öppen och social planlösning och med tak öppet upp till nock med stora fönsterpartier ut mot öster & Kalmarsund. Sovrummen är i bra storlek och badrummet är helkaklat och kombineras med tvättstuga. Utöver detta finns ett rymligt loft som har nyttjats till sängkammare då dubbelsäng får plats. Huset har flera uteplatser och ett trivsamt uterum på västra gaveln. Ett genomgående mycket gott skick på huset där ägare moderniserat och förvaltat det väl under sina 6 år. På trädgårdens sydvästra del finner ni en isolerad friggebod med el indraget som är den perfekta gäststugan. Friggeboden har dessutom ett vidbyggt och isolerat förråd.

Trädgården är väl tilltagen med sina 1 233 kvm och här finns mängder med grönskande prydnadsgräs, buskar, häckar och gångar. När skymningen faller på visar sig trädgårdens och husets utebelysning som ger en praktisk och riktigt mysig effekt. Ett riktigt prisvärt och bra tillfälle för er som söker permanentboende eller fritidshus dit ni kan åka under alla årstider och trivas från första stund, varmt välkomna att boka in er på visningen!

Karta för Bronsåldersvägen 37

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-revsudden-kalmar-kommun-bronsaldersvagen-37-21355381

Avstånd till vatten: 150

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39594