Utgångspris: 2.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bremergatan 13

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1907

Vi är många som gått förbi och förundrats över det vackra husets färg och form. Här, på Bremergatan 13 väntar en väl tilltagen tvårummare.

Cirka 65 kvadratmeter ger plats för två luftiga rum och kök. Sällskapsrummet sträcker sig över många kvadratmeter och charmar oss med sin kakelugn. I sovrummet ges plats för såväl säng som läshörna och även här möts du av en kakelugn. Samtliga rum skämmer bort oss med ljuvligt dagsljus och minimal insyn. Du tittar ut över vackra kringliggande fastigheter och parkliknande grönområden.

I Kalmar är vi inte bortskämda med pampiga sekelskiftestvåor men denna mäter in på imponerande 65 kvm. Addera dessutom en otrolig takhöjd på över 3 m och vackra, höga fönsterpartier. Vad sägs om kök i öppen planlösning mot sällskapsrum? Eller de vackra kakelugnarna? Och fiskbensparketten. Drömmen blir sann här på Bremerlyckan.

Att bostaden blivit väl omhändertagen undgår ingen. Här har ingen renovering gått överstyr, utan det gamla har varsamt bevarats och förfinats. Fullt ut modernt men utan att glömma historian. Charmiga detaljer såsom höga golvlister och väggdekorationer väntar på dig. Det förtrollande köket, helt nytt. Berikat med en rejäl köksö och förvaring i världsklass. Ditt badrum är även det, helt nytt. Påkostat och som taget ur ett inredningsmagasin. Här finns även en tvättavdelning.

Bremerlyckan är absolut ett av Kalmars mest attraktiva bostadsområde. En självklarhet då du bor med direkt närhet till Kalmarsund, Gamla stan, vackra promenadstråk och endast en kort promenad in till centrum. I kvarteret finns en välsorterad livsmedelsbutik. Gemensam, insynsskyddad trädgård med planteringar, äppelträd och utemöblemang.

Äntligen får du allt du någonsin drömt om. Och du, ibland får det vara för bra för att vara sant.

Karta för Bremergatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-bremerlyckan-kalmar-kommun-bremergatan-13-21280834

Avstånd till vatten: 400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39233