Utgångspris: 3 700 000 kr

Beskrivning av Villa Bredkärr Fjällvik 1

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 149 m²
  • Byggår: 1920

Välkommen till Bredkärr Fjällvik 1!

Det är med nöje som vi kan presentera ditt drömhus som nu är ute till försäljning!
Detta är ett unikt läge som måste upplevas på plats.

Här bor du på landet med idylliska omgivningar, närhet till vatten i form av Trollsjön och samtidigt med promenadavstånd till centrum.
Ett helt unikt läge som kombinerar känslan av att vara mitt i grönskande landsbygd samtidigt som du enkelt kan gå eller cykla till både förskola, skola, järnvägsstation och Tranås centrum. Till Tranås station är det ca 2,3 km. Hubbarp och Ängarydsskolan ca 1,2 km.
Omgivningarna runt Fjällvik präglas av vacker natur och tomten gränsar till Trollsjön, där du kan ta ett morgondopp om du vill.

Du välkomnas vid de vita grindarna och ser rakt genom den lummiga och uppväxta trädgården ner till Trollsjön.
Trädgården var tidigare en handelsträdgård, vilket man fortfarande kan se spår av. Det finns fruktträd, långa rader av hallonbuskar, röda- och svarta vinbär, rabarber, blåbärsbuskar samt ett stort naturområde med både blåbär och lingon som växer vilt.
Nere vid Trollsjön finns en uteplats där du kan njuta av kvällssolen efter ett dopp i sjön.

Invändigt välkomnas du av en hall med stora förvaringsutrymmen. Kök med platsbyggt bord/bänk med utsikt över sjön. Vitvaror och spis/ugn från 2018. Nytt schackrutigt golv 2018. Diskbänk i rostfritt och blandare i industriell stil.
Vardagsrummet har en kamin som blir den centrala punkten i rummet. Mörka ekgolv binder samman vardagsrummet med matrummet. Vid väggen mellan dessa rum har de gamla brädorna fått komma fram och ett litet fönster med spröjs binder samman utrymmena.
Helkaklat badrum med toalett och dusch. Bastu med badkar.

På övervåningen finns tre sovrum, hall och en liten toalett. Ett av sovrummen har stor nyrenoverad balkong med fantastisk utsikt över Trollsjön. Kattvind och många platsbyggda garderober. I gillestugan finns ett stort rum som nyttjats som tonårsrum, Tv-rum och hobbyrum. Golvvärme.

Välkommen till ditt nya hem!

Karta för Bredkärr Fjällvik 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tranas-tranas-kommun-bredkarr-fjallvik-1-21353387

Avstånd till vatten: 1600

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57392