Utgångspris: 9 900 000 kr

Beskrivning av Villa Bredinge strand 127

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 161 m²
  • Byggår: 2010

Precis vid havet. Med sälarna och solnedgången som sällskap. Där ligger denna fantastiska fastighet där varje dag är en njutning. På våren vaknar både fåglar och växter tidigt, och trädgårdens rosor blommar nästan till jul. Ett paradis på Ölands västra kust.

Detta exklusiva boende är utformat för att erbjuda den högsta nivån av komfort. Villan om 161 kvadratmeter totalrenoverades våren 2022 med nya ytskikt, moderna vitvaror och omsorgsfullt utvalda detaljer. Ett imponerande sällskapsrum har stora glaspartier som ger en enastående utsikt över det färgskiftande vattnet, bara ett stenkast från huset. Här ligger elegant kalksten på golvet och en eldstad klädd i Ölandssten stoltserar mitt i rummet. I väster förlängs rummet av en otrolig terrass med spabad och fridfulla omgivningar.

En stensatt innergård med välskötta blomrabatter ger gott om utrymme att skapa en egen sommaroas. Här kan långbord arrangeras för sena grillkvällar, och ett fint växthus finns för odlingsintresserade. Som ett komplement till huvudbyggnaden finns ett gästhus som också ger möjlighet till uthyrning. Slutligen finns två isolerade förråd samt ett nybyggt garage med fjärrstyrd port och laddare för elbilar. Solpaneler installerade 2023

Varmt välkommen till denna avskilda oas på Bredinge strand 127!

Karta för Bredinge strand 127

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-oland-morbylanga-kommun-bredinge-strand-127-21363750

Avstånd till vatten: 50

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38661