Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Brånerydsvägen 4

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 1948

Välkomna till lugna kvarter och gator där villor och flerbostadshus samsas om rofylld omgivning. Här väntar tre rum med modern standard och stilfull interiör. Lägenhetens placering med fönster i tre väderstreck ger härligt ljus och den öppna planlösningen ger hemmet en härlig rymd. Kök i öppen lösning mot vardagsrum och plats för både stor sällskapsyta och det större matsalsbordet. Från de sociala ytorna har man dessutom direktaccess till lägenhetens balkong på husets gavel.

Sovrummen är tilltagna och i bra storlek, badrummet är helkaklat och i modernt utförande och i bostaden finns också bra förvaringsmöjligheter. Att bo på första plan ger smidig tillgång till tvättstugan, förrådsutrymmen och även grönytorna runt huset. I direkt anslutning finns även föreningens parkeringsplatser.

Föreningen är stabil och har bra ekonomiska förutsättningar. Här har många betydelsefulla renoveringar genomförts, så som stamrenovering, fönsterbyte och takbyte. Belåningen i föreningen uppgår till ca 4100 kr/kvm vilket kan anses vara en sund belåningsgrad. Att bo på Brånerydsvägen innebär en lugn och trygg vardag. Härifrån tar du dig effektivt till Huskvarna Centrum både till fots och med bil, på kort gångavstånd finns även Huskvarna station med både buss och tåg in till Jönköping City. Effektiva och bra förbindelser!

Välkommen till Brånerydsvägen 4.

Kristian Ceylan
0704 – 89 59 90
[email protected]

Karta för Brånerydsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-branerydsvagen-4-21332882

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56144