Utgångspris: 1 300 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Brånerydsvägen 22

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 1945

Välkommen till Brånerydsvägen 22 och denna charmiga trea på Huskvarna söder. Bostaden fördelar sig över 67 kvm och har ett fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Belägen högst upp i huset och med balkong som vetter rakt ut mot grönskande natur, fri från insyn.

Här bor man i en familjär och välskött bostadsrättsförening där man utfört många tunga renoveringar såsom tak, fönster och dränering. Bankskuld per kvm år 2023 låg på 1 366 kr vilket talar för en stabil ekonomi. Den låga månadsavgiften om 3 300 kr/mån gör det hela ännu mer fördelaktigt. Föreningen äger och disponerar en mysig trädgård där det bland annat finns en gemensam altan för dig som vill bjuda över vännerna på grillkväll. Friheten att ha en trädgård som du bara kan gå ut och njuta utav är guld värd, detta ger dig en hög dos villakänsla.

Området har en familjevänlig atmosfär med förskola inom gångavstånd och övrig barnomsorg i området. En kort promenad från bostaden finns möjlighet till aktiviteter, här ligger Vapenvallen en större idrottsanläggning med flera fotbollsplaner där Husqvarna FF spelar sina hemmamatcher, därtill finns konstfrusen isrink och Zinkensdamm med året-runt-anläggning.

Här på Brånerydsvägen har man även närhet till centrums utbud med det mesta man behöver i sin vardag – flera mataffärer, tandläkare, apotek, vårdcentral och bibliotek. I centrum ligger även Rosengallerian, en galleria där det finns klädbutiker, skoaffär, café, restauranger, gym och saluhall. Kring Esplanaden finns fler butiker och restauranger, här erbjuds även torghandel på tisdagar. Här är det även bekvämt avstånd till Vätterstrandens badplatser och fina promenadstråk. Från bostaden erbjuds även goda kommunikationer med både buss och tåg mot Jönköping samt Nässjö. Sammantaget ett optimalt boende för dig som önskar ett smidigt boende i ett lugnt och trivsamt område.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Karta för Brånerydsvägen 22

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-soder-jonkopings-kommun-branerydsvagen-22-21333564

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56144