Utgångspris: 950 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Brändtorpsvägen 24

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 27 m²
  • Byggår: 2018

Jag vågar påstå att du ska få besöka en av de bästa lägenheterna i hela Brf Getingen. Vad sägs om ett gavelläge, högst upp i huset med slående utsikt? Lägg där till att bostaden är yteffektiv, hemtrevlig, påkostad och i ett så gott som nytt skick. Framför dig har du en ytterst välplanerad och väl omhändertagen etta med en stor balkong som har en läcker utsikt över trädtoppar och himmel.

Lägenheten har genomgående ekparkett, ljusa färger och stora fönsterpartier åt två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp men också en magisk utsikt. Soffa eller säng? Matplats eller kontorshörna? Rummet har flera olika möbleringsmöjligheter, här får just dina behov och önskemål styra. Rummet ligger med en modern och öppen planlösning till det funktionella köket där till och med diskmaskin finns. Öppna ytor är perfekt om du har vänner eller familj hemma på visit, du tillagar god mat samtidigt som du kan umgås med ditt besök. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden har en stor balkong med trätrall och glasräcke. På balkongen finns goda möjligheter till att få njuta av eftermiddags- och kvällssol då den är placerad i ett populärt västerläge. När solen blir för stark kan du bara dra ut den fjärrstyrda markisen som ger svalkande skugga. Förutom den balkong som tillhör bostaden så har föreningen en gemensam takterrass med en helt fantastisk utsikt.

Bor du i Brf Getingen så har du förutom takterrassen tillgång till gemensamma balkonger, gästrum och hobbyrum. I huset finns det hiss. Utanför din entrédörr finns cykelställ där du smidigt parkerar din cykel innan du kliver in i din bostad.

På Getingen bor du i ett lugnt villakvarter med direkt närhet till grönområden, gym, busshållplats, mataffär mm. Du har promenad- eller cykelavstånd till bland annat centrum, universitet, köpcentrum och badplats.

Här bor du riktigt bra till en låg månadsavgift om 2288 kr där vatten värme och bredband ingår.

Varmt välkommen.

Karta för Brändtorpsvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-getingen-kalmar-kommun-brandtorpsvagen-24-21271730

Avstånd till vatten: 750

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39236