Utgångspris: 1.150.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bragegatan 29B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 1945

Att läge, läge och läge är högt prioriterat känner vi alla till. Tur att denna dröm gör sig fin på populära söder!

Första klivet in och du märker genast hur dagsljuset får plats precis överallt tack vare den genomgående planlösningen och generösa takhöjden. Att ditt inglasade uterum är tilltaget och placerat i söder är bara att tacka för. Inglasning i kombination med infravärme resulterar i året-runt-trivsel!

Bostadens på pappret blygsamma 35 kvadratmeter disponeras på bästa vis. Kanske är det därför den upplevs betydligt större? Rummets form och yta tillät nuvarande ägare att på ett modernt sätt avskilja sovdel från sällskapsdel. En industrivägg i glas har satts upp och ger rummet en helt annan känsla. Genomgående för bostaden är påkostat skeppsgolv och ljusa väggar. Köket renoverades 2018 och är fullstort. Här finns plats för dig och dina vänner. Helkaklat badrum med ny tvättmaskin. Och en klädkammare som vi alla drömmer, önskar och behöver!

Räkna med att bli ett känt ansikte för kassören på den välsorterade matbutiken, hos konditorn och pizzabagaren i kvarteret. Här finns allt som underlättar vardagen. City och universitetet nås på kort tid med cykel eller promenad. Föreningen är stabil och lågt belånad (cirka 2 250 kr/kvm, enligt Årsredovisning 2022).

Karta för Bragegatan 29B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-sodercentrum-kalmar-kommun-bragegatan-29b-20924316

Avstånd till vatten: 250

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39245