Utgångspris: 2.150.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Borgmästaregatan 3A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70,5 m²
  • Byggår: 1961

Att Lindö är ett attraktivt läge vet många och de är ett stort nöje för mig att få hälsa dig varmt välkommen till Borgmästaregatan 3A och denna trevliga trea.

Vi välkomnas vi in i hallen och möter ett härligt ljus från vardagsrummets burspråk. I hallen finns det gott om förvaring i en stor skjutgarderob. Direkt till vänster finner vi det hemtrevliga och rymliga köket med generös förvaring, gott om arbetsytor alla bekvämligheter. Här finns både tvättmaskin och diskmaskin installerat vilket förenklar vardagen. Bostadens hjärta är vardagsrummet med vackert burspråk, här är det endast fantasin som sätter gränser för hur ni önskar möblera. Ni får enkelt plats med favoritsoffan, en matsalsmöbel eller kanske en härlig läshörna. Det är också härifrån ni når balkongen med härlig utsikt. På var sida om vardagsrummet finner vi varsitt sovrum, båda rofyllda på sitt sätt och gott om plats för säng, sängbord, ytterligare förvaring om man så önskar.

HSB Brf Sutaren i Kalmar stoltserar inte bara med sitt attraktiva läge. Föreningens ekonomi är god och avgifterna är låga. Sutaren består av 51 lägenheter. I föreningen finns det en övernattningslägenhet som går att hyra för 150 kr/dygn. Till lägenheterna hör även förråd, matkällarförråd, gemensamt cykelrum samt tvättstuga. I föreningen finns 27 garageplatser samt 18 parkeringsplatser för uthyrning. Kostnad för garage är ca 300:-/mån och för parkeringsplats 150:-/mån. Till dessa är det separat kö som sköts av ordföranden. Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredbandsuppkoppling (Tele2). Under 2024 kommer fönsterbyte att ske.

Om du som många andra vill bo centralt men inte ”mitt i smeten” får du här det bästa av två världar. Härifrån har du bara en kort promenad eller cykeltur längs vackra Malmfjärden för att ta dig in till Kvarnholmen med dess stora utbud av nöje, shopping och restauranger. Här finner du även universitetet och centralstationen. I kvarteret har du dessutom ett gym en kort promenad bort!

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Borgmästaregatan 3A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-lindo-kalmar-kommun-borgmastaregatan-3a-21289758

Avstånd till vatten: 300

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39235