Utgångspris: 2 450 000 kr

Beskrivning av Villa Bondstorpsvägen 39

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 142 m²
  • Byggår: 1975

Söker du ett sjönära läge med närhet till barnomsorg och centrum är denna hemtrevliga villa på Bondstorpsvägen 39 för dig! Fördelat på 1,5 plan samt källare finns gott om svängrum för den stora familjen och även den stora tomten erbjuder plats för såväl umgänge som trädgårdsintresse.

På entréplanet möts du av ett rymligt vardagsrum med utgång till altan i soliga söderläge! Vidare erbjuder planet ett kök generöst med arbetsyta och plats för matgrupp. Från hallen nås även badrum samt två sovrum där ena har tillgång till inglasat uterum. Upp för trappan möts du av en hall med två sovrum. Ena sovrummet erbjuder en extra yta som kan användas som förråd eller lekrum för barnen eller varför inte ett sovrum. I källaren möter du inrett allrum med kamin, hobbyrum, tvättstuga, matkällare samt pannrum med varmvattenberedare. Stor potential till att förvandla källaren utefter dina behov.

Bor du på Bondstorpsvägen bor du med närhet till Hjortsjöns natur och badplats. Alldeles intill finns även förskola, skola och med en kort cykeltur når du centrum som bland annat erbjuder dagligvaruhandel samt tåg- och busshållsplats.

Varmt välkommen att boka dig till visning!

Karta för Bondstorpsvägen 39

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vaggeryd-vaggeryds-kommun-bondstorpsvagen-39-19923155

Avstånd till vatten: 100

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56733