Utgångspris: 2 800 000 kr

Beskrivning av Villa Bondstorp Ekhamra 1B

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 240 m²
  • Byggår: 1952

Välkomna till Bondstorp Ekhamra!

En vacker friliggande tvåfamiljvilla om 1 1/2-plan och källare. Huset var tidigare byggt som lärarbostad därav är den idag uppdelad i två lägenheter. Den ena är snäppet större än den andra och har även inglasat uterum. Båda bostäderna har äldre vacker stil med öppen spis med insats och parkettgolv i vissa delar som sedan möts av en uppdatering för en bekvämlig vardag.
Man har egen privat entré till vardera lägenhet med en rymlig hall som sedan leder dig in på mellersta planet som erbjuder vardagsrum, toalett och kök. Vidare till övre plan finner man ytterligare sovrum och badrum och här finns också tillgång till vinden.

Dagens hyresintäkt: 234 540 kr /år samt Drift: 92 447 kr/ år

Låt fantasin flöda! Här kan du bo som en stor familj alternativt bo i den ena bostaden och hyra ut den andra eller varför inte investera och hyra ut båda delarna.

Området är lugnt och vackert med förmånen att längre bort ha tillgång till en fin badplats med sandstrand, brygga och wc-byggnad samt båthamn med bastu och en
fin kommunal badplats.

Här kan Ni precis utanför ”stan” besanna villadrömmen i högattraktiv, växande och barnvänliga kommunen Vaggeryd. Här bor paret eller barnfamiljen bland goda grannar med lite på-landet-känsla i naturskön miljö! Förutom Rasjön finns idylliska skog- och promenadstråk. Här finns alla möjligheter att insupa naturens friskhet. I Bondstorp finns förskola och lågstadium i fräscha lokaler. I och med områdets geografiska läge en bit från E4:an mellan Jönköping och Värnamo, är det inte mer än ca halvtimmen bilväg i vardera riktning.

Karta för Bondstorp Ekhamra 1B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-bondstorp-vaggeryds-kommun-bondstorp-ekhamra-1b-21277541

Avstånd till vatten: 450

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56291