Utgångspris: 3 895 000 kr

Beskrivning av Villa Bondegränd 15

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 2012

Välkommen till Bondegränd 15! Denna charmiga bostad är belägen i det mysiga samhället Habo. Här erbjuds du en bekväm och trevlig tillvaro.

Bondegränd 15 är en rymlig och välskött villa som sträcker sig över två våningar. På entréplanet möts du av en ljus och välkomnande hall som leder dig vidare till det öppna vardagsrummet. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Den öppna planlösningen ger en härlig rymd och generösa ljusinsläpp.

Köket är modernt och stilrent, med alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, vilket gör matlagningen till en fröjd. I anslutning till köket finns även en matplats där du kan njuta av goda måltider tillsammans.
På entréplanet finner du sovrummen, som alla är väldisponerade och erbjuder gott om utrymme. Här finns också ett fräscht badrum med dusch.

En trappa upp finner du ett stort och rymligt loft där möjligheterna är oändliga. I dagsläget används detta utrymme som master-bedroom samt mysigt tv-rum.

Bondegränd 15 har också en härlig trädgård där du kan njuta av sköna sommardagar och grönskande omgivningar. Varför inte avsluta dagen med ett härligt spabad? Här finns utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling. Perfekt för barnfamiljen eller för dig som älskar att vara utomhus.

Bostaden har även en carport, förråd och generöst med parkeringsutrymme på uppfarten, vilket är praktiskt för både bilen och förvaring.

Läge är ju alltid viktigt, och Bondegränd 15 har ett utmärkt läge med närhet till Habos centrum och dess bekvämligheter.
Anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Bondegränd 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-branninge-habo-kommun-bondegrand-15-20878555

Avstånd till vatten: 2300

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56634