Utgångspris: 4 200 000 kr

Beskrivning av Villa Bondegatan 10

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 159 m²
  • Byggår: 1964

Välkommen till denna representativa villa belägen i ett populärt område i Västervik. Denna rymliga 1-plansvilla erbjuder inte bara fina källarutrymmen utan även ett imponerande dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Här finns det perfekta balansen mellan sociala ytor och en avskild sovavdelning, vilket gör det till det idealiska hemmet för familjer och för de som gärna umgås med vänner och bekanta. Det finns också en stor del i källaren med egen ingång, som kan användas antingen till en egen verksamhet eller som en uthyrningsdel. Här finns möjligheterna att skapa något unikt och personligt.

Den här gedigna villan är full av originaldetaljer, som det vackra marmorgolvet i hallen, den imponerande öppna spisen och kalkstensgolvet i gillestugan och utvändiga plåtarbeten i koppar. Från både sovrummet och vardagsrummet har du direkt utgång till det härliga altandäcket där du kan njuta av solen och den friska luften.

Tomten är insynsskyddad och ligger intill ett grönområde, vilket ger en känsla av lugn och ro. Dessutom är denna villa energieffektiv med sin bergvärme och solpaneler, vilket innebär både lägre kostnader och ett mer hållbart boende. Dessutom är området barnvänligt och nära till kommunikationer.

Välkommen till Bondegatan 10 – ditt nya drömhem!

Karta för Bondegatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-peru-vasterviks-kommun-bondegatan-10-21327208

Avstånd till vatten: 350

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59334