Utgångspris: 2 050 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Bomgatan 2D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67,5 m²
  • Byggår: 1984

Denna tvårummare på markplan och dessutom på populära Liljeholmen är väl värd att utforska. Direkt innanför entrén välkomnas du av en trendig ribbpanel på väggen i hallen. På golvet ligger det ett snyggt samt praktisk klinkersgolv. Renoveringar har lyft bostaden med exklusiva detaljer och stilrena materialval. Den generösa planlösningen präglas av enhetligt enstavsparkettg från hall till vardagsrum. Köket är modernt och utrustat med en vinkyl, och det uppdaterade badrummet erbjuder smakfulla inredningsdetaljer samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet i behagligt norrläge är rymligt med generösa garderober och en elegant heltäckningsmatta som ger en känsla av lyx och komfort.
Den rymliga uteplatsen i söderläge är kronjuvelen i denna bostad. Perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar under soliga dagar och milda kvällar. Här finns gott om utrymme för utemöbler, blomsterplanteringar och möjlighet till odling för den med grönt intresse. Sammanfattningsvis en bostad att bara flytta rakt in i och börja trivas.

Bostadsrättsföreningen erbjuder sina medlemmar trivsel och trygghet. Föreningens ekonomi är mycket stabil och resulterar i en låg belåningsgrad på 4199 kr/kvm. I avgiften på 4551kr till föreningen ingår värme och vatten. Det ingår även internet och tv-kanaler. Får ni långväga gäster övernattar de med fördel i övernattningslägenhet som hyrs ut via föreningen för 200 kr/natten.

Att bo på Liljeholmen innebär närhet till både stadspuls och naturområden. Det är gång/cykelavstånd till det mesta men skulle vädret svika eller benen kännas trötta så avgår flera av stadsbussarna från närliggande hållplatser och tar er på ett smidigt sätt in till centrala Jönköping, Huskvarna och vidare.

Karta för Bomgatan 2D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-bomgatan-2d-21361025

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55450