Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Villa Sporda Källerudd

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 2024

Välkommen till det perfekta tillfället att skapa ditt drömhem! Priset för detta nybyggda hus varierar mellan 4 500 000 kr och 5 500 000 kr, och du har friheten att bestämma hur mycket vi ska hjälpa dig med byggprocessen eller om du vill ta hand om det själv.

För dig som vill vara den kreativa kraften bakom varje detalj och vara delaktig i byggprocessen erbjuder vi priset från 4 500 000 kr. Här får du möjlighet att sätta din personliga prägel på varje hörn av ditt framtida hem.

För de som önskar en smidigare väg till sitt drömhem finns alternativet för 5 500 000 kr. Vi tar hand om det praktiska arbetet åt dig, från början till slut, så att du kan flytta in och njuta av ditt fantastiska hem utan bekymmer.

Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara trygg med att vi är här för att uppfylla dina önskemål. Kontakta oss idag för att diskutera dina visioner och låt oss tillsammans skapa det perfekta hemmet för dig!

En nyproducerad villa som erbjuder en livsstil utöver det vanliga. Här får du chansen att äga en pärla med oslagbar sjöutsikt och en egen strand med plats för brygga endast 150 meter nedanför huset. Med en imponerande tomt om 1363 kvm och ett elegant 140 kvm stort hus har du alla förutsättningar för att förverkliga din vision av det perfekta hemmet.

Denna villa är inte bara en fastighet – det är en möjlighet att skapa ditt alldeles egna paradis. Genom att agera nu kan du vara med och bestämma de exklusiva tillvalen, planlösningar och färgerna som kommer att definiera din framtida bostad. Varje detalj, från den harmoniska färgsättningen till de lyxiga tillvalen, kan anpassas efter din personliga stil och smak.

Det rymliga interiöret rymmer upp till 4 sovrum och 2 badrum, vilket ger dig gott om utrymme att leva och trivas. Den öppna planlösningen är inte bara elegant utan imponerar också med sin takhöjd på hela 4 meter, vilket ger en känsla av rymd och luftighet som är svår att hitta någon annanstans. Och självklart finns där en mysig kamin som blir den naturliga samlingsplatsen för kalla vinterkvällar.

Detta är inte bara ett hem – det är en investering i din livskvalitet. Att vakna upp till den fantastiska sjöutsikten och ha möjligheten att sitta på din egen brygga och njuta av solnedgångar är något som kommer att ge dig glädje varje dag. Och genom att vara med och påverka designen kan du vara säker på att varje hörn av denna villa kommer att spegla din personlighet och dina drömmar.

Så varför vänta? Ge dig själv möjligheten att äga en unik pärla med sjöutsikt och strandliv. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot att förverkliga din dröm om det ultimata boendet. Ditt nya liv vid sjön väntar – låt oss hjälpa dig att göra det till verklighet.

Samtliga interiör och exteriörbilder är exempelbilder på färdigställda byggnader.

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läs på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkomna att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73
Mail: [email protected]

Karta för Bolmen Sporda Källerudd

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bolmen-gislaveds-kommun-sporda-kallerudd-20413735

Avstånd till vatten: 200

  • Gislaveds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33373