Utgångspris: 3 200 000 kr

Beskrivning av Villa Böljerumsvägen 9

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 108 m²
  • Byggår: 1982

Drömhem i Verkebäck, Västervik med Panoramautsikt över Vattnet och Hamnen
Upptäck detta fantastiska hus i Verkebäck, Västervik, byggt 1982, beläget på en höjd med en fri utsikt över både vattnet och hamnen. Med en boyta på cirka 108 kvm, plus garage och en gästdel, erbjuder detta 1 1/2-planshus en bekväm och elegant livsstil.

Huset är i gott skick och har genomgått flera renoveringar, vilket ger en modern känsla samtidigt som det behåller sin charm. Entréplanets rymliga hall leder vidare till en WC och ett stort, nyrenoverat kök från 2016. Köket är perfekt för matlagningsentusiaster, och dess fönster släpper in rikligt med ljus och bjuder på en underbar utsikt. Vardagsrummet med sina stora fönster som vetter mot vattnet och hamnen, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär.

Från köket når du den stora altanen och det inglasade uterummet, som byggdes 2021. Uterummet värms upp tidigt på våren av solen och kan användas långt in på småtimmarna under sommarkvällarna. Altanen, byggd av obehandlat kärnvirke som grånar vackert med tiden, är både en fröjd för ögat och skön att gå på.

På övre plan finns två bekväma sovrum, ett praktiskt våtrum och ett allrum, perfekt för avkoppling eller familjetid. Huset har också en säker och ekonomisk drift tack vare en bergvärmepump installerad 2011, vilket ger ett lågt energibehov med en energiprestanda på 41 kWh/m3 per år och energiklass C.

Området Verkebäck
Verkebäck har en rik historia, med anor från 1361 och en blomstrande tid på 1800-talet tack vare hamnens betydelse för Ankarsrums bruks lastplats. På 1950-talet var Verkebäck ett livligt samhälle med ett brett utbud av butiker, tjänster och kultur. Idag är Verkebäck känt för sitt fantastiska strömmingsfiske och den kulturminnesförklarade järnvägen med turisttrafik mellan Västervik och Hultsfred.

Med sitt höga läge, moderna bekvämligheter och närhet till vatten och hamn, är detta hus i Verkebäck en unik möjlighet för dig som söker ett hem med både stil och historia. Missa inte chansen att uppleva detta härliga boende – boka en visning idag!

Karta för Böljerumsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-verkeback-vasterviks-kommun-boljerumsvagen-9-21350396

Avstånd till vatten: 50

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59396