Utgångspris: 2 175 000 kr

Beskrivning av Villa Böle 302

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 126 m²
  • Byggår: 1934

Många av oss har minst en fas i livet då vi söker oss mot ett mer lantligt boende. Kanske när barnen är små och de ska få njuta av närheten till naturen och den mindre skolan utanför stan? Eller varför inte när de blivit så pass stora att de på egen hand kan ta sig till vänner, badstranden eller nöjeslivet i Kalmar?
Du har säkert fler förslag, men oavsett vilket är det den här typen av hus som många vill ha. Se bara de tidstypiska markörerna som förstärker Bullerby-känslan: mansardtak, gärdesgård och fristående förrådsbyggnader. När de sakerna dessutom placeras på en rymlig tomt med gott om plats för studsmattor och midsommarfirande gäster, då är det sannerligen en riktig fullträff!

I den här stämningsfulla och energisnåla (!) 30-talsvillan cirka 5 km norr om Rockneby utanför Kalmar finner vi ett nyrenoverat kök/matsal, vackra tapeter, tre sovrum på övervåningen och en värmegivande braskamin i vardagsrummet. För att bara nämna några av fördelarna. Resten av den positiva upplevelsen kommer när ni är på plats och föreställer er vårens ankomst till Böle.

För dig som vill dra nytta av omgivningarna är det inte långt till grusvägar genom skogarna där både hästrygg och mountainbike passar perfekt till utflykten. Dessutom är det nära till fiskevatten i Snärjebäcksån.

Det låter för många som en dröm, men kan bli din verklighet!

Välkommen på visning.

Karta för Böle 302

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-rockneby-kalmar-kommun-bole-302-19648016

Avstånd till vatten: 3500

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39592